کشف شیرینی ریز و خانگی با تاریخ تولید 01/12/98 توسط بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی خوی
دکتر ارزنلو رییس مركز بهداشت خوی با اشاره به فرا رسيدن سال نو، گفت: آجيل، خشكبار، شيرينی و ميوه از پر فروش ترين اقلام خوراكی در ايام نوروز هستند و با رونق گرفتن فروش اين اقلام، بازار سودجويان نيز رونق می گيرد
.
دکتر ارزنلو با تاكيد بر خريد از مراكز معتبر و دارای مجوز بهداشتی و فروشندگان دارای كارت معاينه پزشكی ادامه داد: به شهروندان توصيه می شود از خريد از دوره گردان خودداری كنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراكز تهيه و توزيع مواد غذايی و اماكن عمومی، مراتب را برای پيگيری به سامانه 190 اطلاع دهند.
وی افزود: در هنگام خرید شیرینی به بسته
بندی آن توجه کنيد، شیرینیهای تر حتما در یخچال نگهداری شود و درب جعبه شیرینی را نیز برای حفظ بهداشت باز نگذاريد.
وي اظهار كرد: بسته
بندی
های شیرینی باید دارای مجوزهای وزارت بهداشت و علامت استاندارد باشد همچنین مشخصات قنادی از جمله نام، نشانی و آرم مخصوص آن قنادی، تاریخ تولید، انقضاء، شماره پروانه بهره برداری، شماره پروانه ساخت، ترکیبات، نحوه نگهداری و وزن و... بر روی بسته
بندی درج شده باشد. و کلیه واحدهای صنفی دارای پروانه کسب مجاز به تولید شیرینی در محل و فروش در محل به صورت خرده می باشند و در صورت فروش شیرینی های بسته بندی شده تولید سایر شهرستان ها و استان ها، باید موارد فوق الذکر را رعایت نمایند که شیرینی های کشف شده دارای رنگ شیمیایی غیر مجاز و با تاریخ تولید 01/12/98 و بدون بسته بندی مناسب از یکی از قنادی های سطح شهر کشف گردیده که نامبرده از سایر استان ها تهیه نموده بود.
