جست و جو در پرتال

تاریخ : يکشنبه 13 بهمن 1398
کد 36

اقدامات قانونی بهداشت محیط در شش ماهه اول سال 1398

اقدامات قانونی بهداشت محیط در شش ماهه اول سال 1398
دکتر محمد ارزنلو معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت خوی  از آمادگی کامل این معاونت در کلیه ایام سال خبر داد و گفت: مرکز بهداشت خوی در کلیه ایام سال(اوقات اداری و غیراداری و حتی روزهای تعطیل  از ساعت 8 صبح تا 8 شب و بعد از 8 شب به صورت آنکال تا 8 صبح روز بعد) با به کارگیری تمام توان کارشناسی و بهره گیری از حداکثر توان بازرسان بهداشتی در سطح شهرستان نسبت به بازرسی بهداشتی و فنی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، اماکن عمومی و مراکز بین جاده ای اقدام و نیز نظارت کامل بر توزیع آب و غذا و سایر مسایل بهداشت محیط و...دارد.
وی در ادامه افزود کنترل عوامل محیطی، بویژه آن قسمت از عوامل که در شهرها و روستاها به طور مستقیم و غیر مستقیم روی سلامتی انسان ها تاثیر سوء می گذارند نه تنها در تامین و حفظ سلامت جامعه تاثیر اساسی دارد بلکه تحقق اهداف بهداشتی را تسهیل نموده و بستری برای موفقیت سایر برنامه های بهداشتی فراهم می سازد. این عوامل از گستردگی و پیچیدگی خاصی برخوردارند که اهم آنها عبارتند از: هوا، آب، فاضلاب، زباله ، مواد غذایی، اماکن، مدارس، ناقلین بیماری ها، تشعشعات و ده ها عامل و موارد دیگر.
مشروح و جزئیات برخی از فعالیت ها و اقدامات قانونی گروه کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت در شش ماهه اول سال 98 را در جدول زیر مرور می کنیم. با این امید که با تفضل الهی بتوانیم گام های بلندتر و با ثباتی را در آینده برداشته و از این طریق دین خود را در ارتقاء وضعیت بهداشتی و سلامتی کشور اسلامی و مردم خوبمان ادا کرده باشیم. انشاءا...
تیم های فوریت های بهداشتی این معاونت به صورت شبانه روزی و حتی در ایام تعطیل آماده پاسخگویی، راهنمایی، مشاوره و ثبت شکایات بهداشتی هموطنان می‌باشند و در همین راستا بازرسان بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای کشور نیز به صورت ۲۴ساعته به این اخبار و شکایات رسیدگی می‌کنند.
"شهروندان محترم به صورت 24 ساعته می توانند شکایات خود را با شماره تلفن 190 گزارش نمایند. "
آمار اقدامات قانونی بهداشت محیط در شش ماهه اول سال 1398
                                        ( تشکیل پرونده و ارجاع به مقامات قضایی )
اقدام قانونی تعداد / مورد نوع تخلف بهداشتی یا اقدام ردیف
جریمه نقدی  
 
18
نقض مقررات ماده 13از جمله عدم رعایت بهداشت فردی( عدم استفاده از روپوش، کلاه و ... ) بهداشت ساختمان و بهداشت ابزار کار در واحد های صنفی 1
صدور اخطاریه 48 ساعته و پلمپ  
88
تکرار تخلفات بهداشتی از قانون ماده 13 در واحدهای صنفی 2
پلمپ  - جریمه نقدی  
3
کاربرد رنگ مصنوعی و غیر مجاز در تهیه انواع مواد غذایی 3
معرفی به دادگاه - پلمپ  
2
استفاده از جوش شیرین در پخت نان
در نانواییها
4
صدور اخطار کتبی
به متصدی
 
13
استفاده از نمک بیشتر از استاندارد
در پخت نان در نانواییها
5
پلمپ جریمه نقدی  
4
استعمال دخانیات در حین کار توسط متصدی و شاغلین 6
---- 930 تعداد عملیات کشف و ضبط مواد غذایی غیر مجاز 7
معدوم سازی - معرفی به دادگاه در مقادیر انبوه  
13382
مقدار کل  مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر مجاز معدوم شده 8
الزام به رفع نقص و جریمه نقدی
 
 
150
دفع غیربهداشتی فاضلاب، فضولات حیوانی و زباله در روستاها 9
جمع آوری با همکاری ماموران سد معبر شهرداری خوی  
30
برخورد با با دوره گرد های فروش مواد غذایی حساس 10
جمع آوری مواد غذایی بدون بسته بندی و غیر مجاز و غیر بهداشتی با همکاری ماموران سد معبر شهرداری خوی  
 
2
کنترل نمایشگاه های فصلی برگزار شده در سطح شهر و کنترل مواد غذایی ارائه شده در نمایشگاه 11
تذکر و پیگیری رفع موارد اعلامی و در صورت تکرار تخلف نمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه  
 
10247
تعداد سنجش پارامتر آلودگی میکروبی سطوح، شوری، درجه سوختگی روغن، مقدار اسیدیته و قلیائیت با دستگاه های پرتابل در محل واحد های صنفی 12
 
گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی خوی