جست و جو در پرتال

تاریخ : پنجشنبه 1 خرداد 1399
کد 129

اجرای تشدید مراقبت و نظارت بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

اجرای تشدید مراقبت و نظارت بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
به گزارش دکتر محمد ارزنلو معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی خوی، همزمان با اجرای گام دوم فاصله گذاری اجتماعی هوشمند و تشدید مراقبت و نظارت بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، در مورخه 24 اردیبهشت 99 مقدار 135 لیتر آبلیموی دست ساز فاسد و تاریخ گذشته از یک واحد مرکز تهیه غذا(سلف سرویس) کشف و ضبط گردید.