جست و جو در پرتال

تاریخ : پنجشنبه 1 خرداد 1399
کد 128

ادامه تشدید مراقبت و بازرسی های تیم مداخلات سالم سازی محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی همزمان با ماه مبارک رمضان

ادامه تشدید مراقبت و بازرسی های تیم مداخلات سالم سازی محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی همزمان با ماه مبارک رمضان
به گزارش دکتر ارزنلو معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی خوی، به دنبال تشدید بازرسی از واحد های صنفی به خصوص مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در طول ماه مبارک رمضان با اجرای بازدیدهای اکیپی متشکل از نیروی انتظامی، بازرسی اتاق اصناف و کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی خوی، به صورت روزانه نسبت به نظارت بر رعایت مقررات گام دوم فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در سطح شهر اقدام می گردد. در این راستا تا کنون تعداد یک واحد کارگاه تولید زولبیا و بامیه در سطح شهرستان خوی به علت غیر مجاز بودن و عدم رعایت موازین بهداشتی و احتمال سرایت بیماری کرونا ویروس پلمپ گردید ونیز مقدار 35 کیلوگرم شیرینی فاسد، کهنه و تاریخ گذشته از یکی از قنادی های سطح شهرکشف و ضبط گردید و جهت معدوم سازی به انبار مواد غذایی غیر مجاز و تاریخ گذشته معاونت بهداشت منتقل گردید.
"از شهروندان محترم تقاضا می گردد؛ زولبیا و بامیه مصرفی خود را صرفا از قنادی های معتبر تهیه نموده و از خرید آن از سوپرمارکت ها و خواربارفروشی ها جدا خودداری نمایند و در صورت داشتن هر گونه شکایت بهداشتی به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه نمایند و یا با شماره تلفن 190 تماس حاصل نمایند."